Nieuwbouwzondag: Ontdek 24 oktober 2021 het modelappartement van Prosper Park


Zondag 24 oktober is het weer tijd voor Nieuwbouwzondag! Op die dag kan je tussen 11 en 15 uur volledig vrijblijvend en zonder afspraak residentie Prosper Park in Beveren komen ontdekken. De werken voor fase 1 zijn momenteel al volop aan de gang, daarom spreken we graag af ter plaatse, aan de Prosper van Raemdonckstraat 37.

 

 

Ontdek het modelappartement


Op zondag 24 oktober staan we met veel enthousiasme klaar om jou te verwelkomen. Je krijgt meer inzicht in de plannen, indeling, grootte en ligging. Zie je het graag al wat concreter? Bezoek dan ook zeker het volledig afgewerkt en ingericht modelappartement!  

 

 

 

Welkom in Prosper Park

 

Fase I - vanaf € 199.000

Bouwwerken volop aan de gang!

Van de 53 appartementen zijn er nog een aantal beschikbaar. Ze beschikken over 1  of 2 slaapkamers, een ruime tuin of terras, zijn uitgerust met zonnepanelen, vloerverwarming en worden volledig afgewerkt naar wens. 

Er is verder ook de mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats en is er een gemeenschappelijke fietsen- en vuilberging aanwezig.

Bekijk Prosper Park Fase 1

 

 

Prosper Park Fase IILaatste Nieuws

WALLS IN HUIS GEMAAKT

Ben jij fan van het tv-programma "Huis Gemaakt"? Super! Binnenkort kan je volgen hoe één van onze panden volledig gerenoveerd...

Lees meer

RENOVATIEVERPLICHTING VANAF 2023

Vanaf 1 januari 2023 geldt er de renovatieverplichting. Maar wat is dit juist en wat houdt het allemaal in?

Lees meer