Menu Sluit

Enkele referenties

star star star star star

We zijn zeer tevreden van de dienstverlening van Gianni van Walls bij de aankoop van ons huis. Hij antwoordde snel op onze vragen, zocht mee naar de nodige documenten en kwam met een goede oplossing zodat we al afspraken met aannemers konden inplannen, nog voor het tekenen van de akte. Ook de medewerkers aan de balie waren enorm behulpzaam en geduldig.

Debby V.
star star star star star

Fijne samenwerking met Patrick!
Steeds vlotte communicatie, zorgt dat je op je gemak ben. Snelle verkoop.

Ik kan het iedereen aanbevelen !

Caroline L. C.
star star star star star

We hebben via Rachid een appartement gekocht en vervolgens verhuurd. Dit is bijzonder aangenaam een professioneel verlopen. Rachid is zeer begaan met zijn klanten, altijd bereikbaar en zeer hulpvaardig. Thanks!

Wendy V.
star star star star star

Super goed geholpen geweest door Maxime Post. Mijn appartementje werd op de eerste kijkavond verkocht in deze moeilijkere tijden. Ik raad Walls zeker aan als vastgoedmakelaar!
 

Lynn S.
star star star star star

Zeer professionele en vriendelijk aanpak. De medewerkers zijn zeer behulpzaam en correct ! Zeker een pluim waard. Wall zorgt voor alles wat je nodig hebt en heeft ook alle antwoorden die je nodig hebt.

Freddy V.
star star star star star

Kirsten delivered an excellent job in renting out my apartment! She helped me with all the admin, and was easily reachable for information or follow up. Great job Kirsten and a big thank you for your hard work!

Alexander M.
star star star star star

Ik ben heel tevreden over Walls. Walls kent de Antwerpse Vastgoedmarkt heel goed en kan bijgevolg een perfecte inschatting doen van de verkoopprijs. IK heb nu al met Wout, Patrick en Christophe samengewerkt. De service en accuraatheid van handelen was bij alle drie tip top.

Aline C.
star star star star star

Om ons ouderlijk huis en het huis van oma zaliger te verkopen hebben wij een beroep gedaan op Walls vastgoed. Dit bleek een schot in de roos te zijn. Maar...ere wie eer toekomt. Voor de regio Wilrijk/Hoboken troffen we dan ook een topmakelaar. Rachid Diouani haalt hoge scores op vlak van klantvriendelijkheid,vakkennis en transparantie tov de klant. De woningen waren binnen de maand verkocht en dit aan een interessante prijs.
Dank u Rachid.
Walter Verschaeren
star star star star star

Van bij ons eerste bezoek aan het huis hadden we een goed gevoel bij Maxime: geen cliché makelaarspraatjes, een oprechte fijne babbel, heel behulpzaam en empathisch. Dank je wel, we zijn blij met onze nieuwe thuis!
Katrien De Groef
star star star star star

Ik ben heel blij dat ik de aankoop van mijn appartement via Walls heb gedaan. Bij Walls voel je meteen professionalisme, kwaliteit en respect en waardering voor de klant. Ik wil in het bijzonder Gianni De Keersmaeker bedanken voor de volledige begeleiding tijdens de aankoop, voor de hulp met vele vragen en voor de snelle communicatie. Het was een genoemen om met hem samen te werken. Bedankt voor jullie werk en hulp!
Dmitry Petelin

Ook jouw eigendom succesvol verkopen?

WALLS Vastgoedmakelaars

Alles begint met een gratis en vrijblijvende schatting. Onze ervaring en sectorkennis maken dat je kan vertrouwen op een exacte waardebepaling.

back to top