Menu Sluit

Enkele referenties

star star star star star


Ik ben heel blij dat ik de aankoop van mijn appartement via Walls heb gedaan. Bij Walls voel je meteen professionalisme, kwaliteit en respect en waardering voor de klant. Ik wil in het bijzonder Gianni De Keersmaeker bedanken voor de volledige begeleiding tijdens de aankoop, voor de hulp met vele vragen en voor de snelle communicatie. Het was een genoemen om met hem samen te werken. Bedankt voor jullie werk en hulp!

Dmitry P.
star star star star star

Om ons ouderlijk huis te verkopen hebben wij een beroep gedaan op Walls vastgoed. Dit bleek een schot in de roos te zijn. Maar...ere wie eer toekomt. Voor de regio Wilrijk/Hoboken troffen we dan ook een topmakelaar. Rachid haalt hoge scores op vlak van klantvriendelijkheid, vakkennis en transparantie t.o.v. de klant. De woningen waren binnen de maand verkocht en dit aan een interessante prijs.
Dank u Rachid.

Walter V.
star star star star star

Ik ben heel tevreden over Walls. Walls kent de Antwerpse Vastgoedmarkt heel goed en kan bijgevolg een perfecte inschatting doen van de verkoopprijs. IK heb nu al met Wout, Patrick en Christophe samengewerkt. De service en accuraatheid van handelen was bij alle drie tip top.

Aline C.
star star star star star


Van bij ons eerste bezoek aan het huis hadden we een goed gevoel bij Maxime: geen cliché makelaarspraatjes, een oprechte fijne babbel, heel behulpzaam en empathisch. Dank je wel, we zijn blij met onze nieuwe thuis!

Katrien D. G.

Ook jouw eigendom succesvol verkopen?

WALLS Vastgoedmakelaars

Alles begint met een gratis en vrijblijvende schatting. Onze ervaring en sectorkennis maken dat je kan vertrouwen op een exacte waardebepaling.

cursor
back to top