Menu Sluit

WALLS Linker Oevert Marathon

WALLS Linker Oevert Marathon
16-06-2023
Heb jij altijd al de uitdaging willen aangaan en een marathon willen lopen? Dan is dit je kans! ?‍♂️ Wist jij trouwens al dat wij trotse naamsponsor zijn van de WALLS Linker Oevert Marathon? ? Op zondag 17 september kan jij jouw eerste stap richting de eindstreep zetten. ?‍♀️

Wist jij dat Runners' Lab een partner is van de WALLS Linker Oevert Marathon? Om ons volledig voor te bereiden op de loop- & wandelafstanden die we 17 september gaan afleggen, organiseerden we een teamavond! Hiervoor gingen we langs bij Runners' Lab in Zwijndrecht, waar we heel wat informatie hebben gekregen & persoonlijke begeleiding kregen op de voorbereiding van de marathon.

image
image

We startten met informatie over hoe kan je je het beste voorbereiden, wat de beste afstanden zijn om te lopen... Maar ook wat eet je het best voor en na een marathon én wat kan je het beste vermijden. Hier kregen we heel wat nuttige tips & tricks mee!

Nadien werden onze voeten gescand en deden we een korte looptest.

Hierna konden we onze resultaten bespreken en de meest geschikte schoenen aankopen om ons voor te bereiden op de marathon!

Nu kunnen we volledig aan de slag en ons correct voorbereiden voor 17 september.

image
image

Heb jij de loopmicrobe ook te pakken en wil jij graag deelnemen aan de WALLS Linker Oevert Marathon?

Ben je beginner of een doorgewinterde hardloper, iedereen is welkom! Er zijn drie verschillende afstanden waar je uit kan kiezen: 10km, 21km en 42km voor de echte doorzetters!

Ben jij niet zo’n loper? Geen probleem!

Je kan er ook voor kiezen om 10km of 21km langs de prachtige route te wandelen.

Welke route is het juist?

Het parcours van deze recreatieve wedstrijd heeft één rode draad: de skyline van Antwerpen. Tijdens het lopen (95% verhard parcours) heb je quasi altijd zicht op de Koekenstad. En dat terwijl je voornamelijk door het groen loopt. De omloop loodst je onder meer langs de Schelde, het Galgenweel en de jachthaven.

Al het beste dat Linkeroever jou te bieden heeft, daar passeer jij.

Waar wacht je nog op?

Wil jij ook graag deze prachtige route al lopend of wandelend waarnemen? Ja, dit wil ik!

Lets run for fun. Tot dan!

image

Interesse?

Schrijf je hier in!

back to top