Menu Sluit

5 tips om je interieur lenteproof te maken!

5 tips om je interieur lenteproof te maken!
20-03-2023
Vandaag is de lente officieel van start gegaan! Maar is jouw interieur ook al helemaal lenteproof? Wij geven graag dé 5 ultieme tips.

1. Doe een lenteschoonmaak

Alles start natuurlijk met een schoon huis. Maak eens tijd om je appartement/huis volledig onder handen te nemen. Je zal ervan versteld staan hoe fijn het is om met een propere lei te starten. En die lekkere frisse geur is ook mooi meegenomen.

image
Geurkaarsen

2. Geurkaarsen for the win

Wat is er nog aangenamer dan de frisse geur van te kuisen? Geurkaarsen natuurlijk! Je kan deze aansteken wanneer je thuiswerkt, gezellig in de zetel ligt of geniet van een goed boek. Vervang je geurkaarsen die een zwaardere geur verspreiden door frissere geuren of een bloemig alternatief zoals citrus, lavendel, jasmijn…

3. Vervang donkere kleuren door een lichtere variant

Vervang je donkere accessoires zoals vazen, een flanellen tv-dekentje, sierkussens door een lichtere variant. Heb je bijvoorbeeld een donkerbruine vaas? Wissel deze in voor een doorschijnende, lichte kleur. Zijn al jouw sierkussens zwart, donkergroen of bruin? Blaas een nieuwe wind door je interieur door te kiezen voor zachte lentekleuren!

Verlichting
image

4. Haal bloemen in huis

Wat is nu fijner dan een boeketje bloemen in huis? Denk maar aan een boeketje tulpen, een veldboeket of een ander boeket? Kies voor felle of lichte kleuren, deze fleuren je interieur helemaal op!

5. Laat het licht binnen

De dagen worden weer langer, dus kunnen we ook meer genieten van het licht in huis. Gooi die gordijnen maar volledig open & geniet van het daglicht. Dit is de ideale manier om het lentegevoel te ervaren. Ook sfeerverlichting kan ervoor zorgen dat het extra gezellig wordt in je woning.

Laat het licht binnen

Heb jij nog andere leuke tips? Laat ze ons zeker weten!

Laat dat zonnetje nu maar stralen!

back to top