Walls Vastgoedmakelaars is genomineerd voor Trends Gazellen 2021


We zijn heel trots dat we genomineerd zijn voor de Trends Gazellen 2021 in de provincie Antwerpen. Walls Vastgoedmakelaars groeit en dankzij de nominatie door Trends magazine zal dit niet onopgemerkt voorbij gaan!

 

 

Wat is Trends Gazelle? 

De redactie van Trends Magazine selecteert ieder jaar per provincie 250 Trends Gazellen. Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven, bovendien vormen ze een integraal onderdeel van ons economisch landschap. Deze competitieve ondernemingen hebben een positieve invloed op het ondernemingsklimaat in hun regio. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid. De Trends Gazellen worden bestempeld als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven.

De groei van de bedrijven wordt beschouwd over een periode van 5 jaar.
Trends Gazellen worden beoordeeld op de volgende soorten groei:

  • Omzetgroei
  • Groei van personeel
  • Groei van toegevoegde waarde

 

Een mooie erkenning

Deze nominatie van Trends is een mooie erkenning na een bijzonder uitdagend jaar. Dit is effectief iets om fier op te zijn, zeker in deze moeilijke tijden.
Graag bedanken we dan ook onze klanten, medewerkers en partners voor hun gedrevenheid en vertrouwen in ons!

 

 

 

Meer info op trendsgazellen.be.Laatste Nieuws

NIEUWBOUWZONDAG: ONTDEK 24 OKTOBER 2021 HET MODELAPPARTEMENT VAN PROSPER PARK

Zondag 24 oktober is het weer tijd voor Nieuwbouwzondag! Op die dag kan je tussen 11 en 15 uur volledig vrijblijvend en zonder afspraak residentie Prosper...

Lees meer

VERLAGING REGISTRATIERECHTEN VOOR ENIGE WONING VAN 6% NAAR 3%

De Vlaamse regering verlaagt de registratierechten voor de aankoop van een enige woning van 6% naar 3%. Voor de aankoop van een tweede woning zullen...

Lees meer