Walls Vastgoedmakelaars volgt ImmoHuis op!


Waar het voor ImmoHuis stopt, nemen wij het graag over. 
ImmoHuis had heel graag hun 10-jarig jubileum aangekondigd, maar een feestje komt er op de valreep niet. Ze gaan namelijk een nieuwe uitdaging aan en trekken naar de Spaanse Costa Del Sol waar ze deel gaan uitmaken van het 'Marbella Luxury Homes' team. 

Om de bestaande en toekomstige klanten van ImmoHuis niet in de kou te laten staan doet Walls Vastgoedmakelaars met veel plezier en enthousiasme de opvolging van de bestaande en toekomstige klanten van ImmoHuis. Vanaf nu kunnen zij voor al hun vastgoedvragen en vastgoedtransacties bij ons terecht.

Na een jarenlange samenwerking met ImmoHuis en de geslaagde verkoop van enkele gezamenlijke projecten kunnen zij hun dossiers dus met een gerust hart bij ons achterlaten en zich volop storten op het nieuw Spaans avontuur onder de zon!


Droomt u al jaren van een plek onder de zon? Dan zal Marbelle Luxury Homes u voortaan graag verder helpen aan een leuk optrekje aan de Spaanse kust. Uiteraard zullen ze u bijstaan gedurende het gehele zoek- en aankoopproces. Ook voor de inrichting van de woning, het onderhoud en eventueel verhuur kan u beroep doen op Marbella Luxury Homes. 
Neem een kijkje op de website voor hun volledig aanbod: marbellaluxuryhomes.beLaatste Nieuws

HOE VERLOOPT EEN SCHATTING BIJ WALLS VASTGOEDMAKELAARS?

Als je je woning wil verkopen, wil je eerst en vooral de vraagprijs bepalen. Want enkel met een goede en realistische waardebepaling ga je de woning...

Lees meer

VERKOOP JOUW EIGENDOM MET MEET & BID

Walls Vastgoedmakelaars introduceert het uniek verkoopconcept Meet & Bid. Dit innovatief concept werd door ons ontwikkeld speciaal voor panden die...

Lees meer