De makelaars op Linkeroever en het Waasland slaan de handen in elkaar!


Om het voor jou als zoeker overzichtelijker te maken, kan je vanaf 1 december het vastgoedaanbod van Linkeroever en het Waasland exclusief op IMMOSCOOP (en uiteraard onze website www.walls.be) terugvinden.

Over Immoscoop

Iedereen kent op z’n minst wel enkele immosites maar welke site biedt nu een volledig overzicht van alle beschikbare panden in jouw regio? Juist, die was er niet! 
Om een compleet beeld te krijgen van het vastgoedaanbod in jouw streek ben je genoodzaakt om dagelijks verschillende immosites te volgen. Dit maakt de zoektocht onoverzichtelijk en zorgt voor onnodige stress en onduidelijkheden bij elke kandidaat-koper/huurder.

Daarom hebben de vastgoedmakelaars de handen in elkaar geslagen en samen de immosite IMMOSCOOP opgericht!

 

Waarom Immoscoop? 

  1. Immoscoop is een overzichtelijke en heldere immosite. Als kandidaat-koper/huurder word je niet afgeleid door banners, pop-ups, logo’s en andere onbelangrijke of storende info. Elk pand wordt op dezelfde neutrale manier voorgesteld. Wil je meer weten? Klik even door en je zit op de website van de makelaar waar je alle informatie kan vinden!
     
  2. De weergegeven informatie is correct en up to date. Makelaars verzamelen zelf alle informatie over de eigendommen en plaatsen deze rechtstreeks op www.immoscoop.be. Hierdoor verspil je geen tijd met panden die niet meer beschikbaar zijn en kan je doeltreffend jouw droomwoning zoeken!
     
  3. Immoscoop is een coöperatie, zonder winstmodel dus. Het succes en de groei van Immoscoop steunt volledig op de voortdurende inzet van de aangesloten vastgoedmakelaars en dus niet op te dure advertenties. Alle opbrengsten worden opnieuw geinvesteerd in de gebruiksvriendelijkheid van het Immoscoop-platform.

 

Wil je dus het meest recente en volledige vastgoedaanbod bekijken in jouw regio? Dan is www.immoscoop.be dé nieuwe place to be!

Lees meerLaatste Nieuws

WALLS IN HUIS GEMAAKT

Ben jij fan van het tv-programma "Huis Gemaakt"? Super! Binnenkort kan je volgen hoe één van onze panden volledig gerenoveerd...

Lees meer

RENOVATIEVERPLICHTING VANAF 2023

Vanaf 1 januari 2023 geldt er de renovatieverplichting. Maar wat is dit juist en wat houdt het allemaal in?

Lees meer