Menu Sluit

Maak kennis met één van onze experten

Nina heeft al meer dan 13 jaar ervaring in de retailvastgoedmarkt in Antwerpen-Centrum en omstreken. Dankzij haar expertise in commercieel vastgoed vindt zij de juiste kandidaat voor jouw pand!

image

Jarenlange ervaring

Advies

Advies

Commercieel vastgoed kent voor ons geen geheimen! Of het nu gaat over een kantoor of winkel, wij geven jou steeds advies op maat. Daarvoor analyseren we elk pand eerst grondig, op basis van een uitgebreid marktonderzoek.

Netwerk

Netwerk

Wij zijn al jarenlang één van de sterkste spelers op de Antwerpse retailmarkt. Eigenaars vertrouwen ons hun volledige vastgoedportefeuille toe, huurders kiezen ervoor om hun huurtermijn te verlengen, en pop-ups gaan over tot een vaste overeenkomst. Doorheen de jaren bouwden we een sterk en betrouwbaar klantenbestand op.

Begeleiding

Begeleiding

Elk handelspand is uniek, daarom gaan wij tot het uiterste met een aanpak afgestemd op jouw pand. Zowel online als offline. Denk maar aan onze opvallende roze borden in het straatbeeld, online visibiliteit op verschillende websites en social media met professioneel fotomateriaal.

Succesvolle
samenwerkingen.

ixina
sneaker district
KAAI
Bun
Toi Toi Toi
Supergoods
Vers Zuid
Tribu Collection

De ideale kandidaat.

Zoek je een betrouwbare koper of huurder die met zijn product- en dienstenassortiment écht waarde toevoegt aan de buurt? Dankzij ons uitgebreid portfolio aan connecties stellen wij jou de beste kandidaat voor.

image

Contacteer
ons nu.

Contacteer Walls Vastgoedmakelaars voor meer informatie over ondernemen als eigenaar van commercieel vastgoed.

03 233 33 00
info@walls.be

back to top