Menu Sluit

Maak kennis met één van onze experten

Nina heeft al meer dan 13 jaar ervaring in de retailvastgoedmarkt in Antwerpen-Centrum en omstreken. Dankzij haar expertise in commercieel vastgoed vindt zij de juiste kandidaat voor jouw pand!

Wij maken jouw ondernemersdroom waar!

Ben jij op zoek naar een winkelpand op een populaire locatie in Antwerpen? Of een nieuwe locatie voor je bedrijf of kantoor? Wij helpen jou het perfecte pand vinden! Jij vertelt ons jouw wensen qua bereikbaarheid, oppervlakte of locatie, wij doen de rest! Dankzij onze ruime vastgoedportefeuille en breed netwerk vinden wij in no-time het commerciële pand van je dromen.

Jarenlange ervaring

Advies

Advies

Commercieel vastgoed kent voor ons geen geheimen! Of het nu gaat over een kantoor of winkel, wij geven jou steeds advies op maat. Daarvoor analyseren we elk pand eerst grondig, op basis van een uitgebreid marktonderzoek.

Netwerk

Netwerk

Wij zijn al jarenlang één van de sterkste spelers op de Antwerpse retailmarkt. Eigenaars vertrouwen ons hun volledige vastgoedportefeuille toe, huurders kiezen ervoor om hun huurtermijn te verlengen, en pop-ups gaan over tot een vaste overeenkomst. Doorheen de jaren bouwden we een sterk en betrouwbaar klantenbestand op.

Begeleiding

Begeleiding

Elk handelspand is uniek, daarom gaan wij tot het uiterste met een aanpak afgestemd op jouw pand. Zowel online als offline. Denk maar aan onze opvallende roze borden in het straatbeeld, online visibiliteit op verschillende websites en social media met professioneel fotomateriaal.

Contacteer
ons nu.

Contacteer Walls Vastgoedmakelaars voor meer informatie over ondernemen.

03 233 33 00
info@walls.be

cursor
back to top