Menu Sluit

Maak kennis met ons verkoopteam

Ben jij klaar om je woning te verkopen? Wij begeleiden je graag bij het hele proces. Op een persoonlijke, professionele manier. Onze makelaars kennen hun regio door en door en vinden op die manier steeds een geschikte kandidaat voor jouw woning. Zo ben jij zeker van een vlotte verkoop!

image

Het begint allemaal met een gratis en vrijblijvende schatting.

Maar het begint natuurlijk allemaal met een gratis en vrijblijvende schatting.
Onze ervaring en sectorkennis maken dat je kan vertrouwen op een exacte waardebepaling.

Jouw woning verkopen met Walls

Correcte waardebepaling

Onze experten schatten de waarde van jouw woning op basis van verschillende parameters. Ze beroepen zich daarvoor op hun grondige kennis van de sector en de lokale vastgoedmarkt. Jouw garantie op de meest correcte prijs voor jouw woning!

Random 27

Professionele styling & fotografie

Onze in-house vastgoedstyliste maakt jouw pand verkoopsklaar. Zij zorgt ervoor dat jouw woning helemaal tot zijn recht komt op de foto’s. En dat verhoogt de kansen op een vlotte verkoop! We kleden bijvoorbeeld de keuken en badkamer aan met decoratie, bloemen en sfeerverlichting. Zo straalt jouw eigendom tijdens de professionele fotoshoot.

Random 13

Nodige documentatie

Een woning verkopen staat gelijk aan een hele hoop documentatie. Denk maar aan verplichte attesten, kadastrale inlichtingen, de EPC-aanvraag of een asbestattest. Onze experts helpen jou het bos door de bomen zien. Wij nemen het volledige verkoopdossier over, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de administratie.

image

Marketing op maat

Elk pand is anders en vraagt om een unieke aanpak. Wij halen het onderste uit de kan en zetten jouw vastgoed zowel offline als online in de spotlights. We posten op sociale media, lanceren video- en printadvertenties en plaatsen de welbekende roze Walls-pijl op jouw gevel. Aandacht verzekerd!

image

Persoonlijke rondleiding

Een plaatsbezoek trekt potentiële kopers vaak over de streep. Daarom geven wij elke kandidaat-koper een rondleiding doorheen jouw woning. Uiteraard doen we dat steeds in samenspraak met jou. We beantwoorden hun vragen én geven hen een infobrochure mee. Wil jij toch liever een openhuizendag, bezoekmoment of meet & bid organiseren? Laat het ons weten, dan bespreken we de mogelijkheden!

image

Verkoopovereenkomst & opvolging

Zijn er één of meerdere kandidaat-kopers? Wij brengen jou in contact en onderhandelen een akkoord. Samen met de notaris van beide partijen stellen we vervolgens de verkoopovereenkomst op. Is de akte verleden? Dan klinken we officieel op de verkoop van jouw woning! Ook na de verkoop kan je nog steeds bij ons terecht met vragen.

image
2500+
Panden verkocht
11
Experten
20+
Jaar ervaring
150
Pijlen in het straatbeeld

Contacteer
ons nu.

Contacteer Walls Vastgoedmakelaars voor meer informatie over het verkopen van vastgoed.

03 233 33 00
info@walls.be

back to top