Menu Sluit

Investeren met Walls Vastgoedmakelaars

Ben jij op zoek naar een eerste investering? Of ben jij een ervaren ontwikkelaar op zoek naar een rendabel opbrengsteigendom? Samen met onze experten vind jij het ideale pand aan een marktconforme prijs.

image

Hoe gaan wij te werk?

Persoonlijk advies

Jouw vastgoedportefeuille is uniek, dus krijg jij van ons professioneel én persoonlijk advies. Zo kan jij je portefeuille opbouwen en optimaliseren. Daar hoort ook een gedetailleerde risicoanalyse bij. Op basis van de resultaten stellen we de interessantste opties voor op de residentiële of de commerciële vastgoedmarkt.

image

Sterk netwerk

Onze vastgoedexperten kennen de markt vanbinnen en vanbuiten. Dankzij ons uitgebreid netwerk van potentiële investeerders vinden zij exact waarnaar je op zoek bent.

 

 

 

Sterk Netwerk

Begeleiding van A tot Z

Tijdens het aankoopproces sta je niet alleen. Wij begeleiden je van het eerste marktonderzoek tot de aankoop. We stellen niet zomaar enkele panden voor, maar gaan op zoek naar een investering die voldoet aan jouw wensen. Daar hoort natuurlijk een uitgebreid marktonderzoek bij. We spreken bovendien ons eigen klantenbestand aan.

image

Contacteer
ons nu!

back to top