Open Huizen Route Waasland & Linkeroever


Zoekt u een nieuwe woning op Linkeroever of het Waasland? Dan is onze Open Huizen Route ideaal voor u!

Zaterdag 9 december kan u geheel vrijblijvend en zonder afspraak verschillende woningen bezichtigen. We openen de deuren tussen 10u30 en 12 uur en hierna tussen 12u30 en 14 uur. Let wel op: de panden zijn ofwel in de voormiddag, ofwel in de namiddag geopend.

Bekijk hier alle deelnemende woningen en stippel alvast uw eigen route uit!

 

Denkt u erover om uw woning te verkopen?
Tijdens onze Open Huizen Route kunnen bezoekers vrij langskomen om uw woning te bezichtigen. Dit biedt verschillende voordelen, voor zowel de koper als voor u! Zij kunnen namelijk binnen de regio Waasland & Linkeroever een aantal huizen bekijken en vergelijken. En door de laagdrempeligheid kan u uw woning aan een groter aantal geïnteresseerden laten zien.

Daarnaast zorgen wij voor alles: publiciteit op maat (zoals online advertenties op social media, alle belangrijke portaalsites en onze website, een mailing naar ons volledige klantenbestand, publiciteit in kranten en magazines, een flyer,...) maar ook met een professionele vastgoedmakelaar die alle bezichtigingen begeleidt. Vertrouw ons de verkoop van uw woning toe en geniet mee van dit succes.

Uw pand ook in de kijker zetten? Laat het ons weten!
Bel 03 233.33.00 of stuur een mailtje naar info@walls.be, dan publiceren we uw woning op onze website en doen wij de nodige voorbereidingen voor verdere publiciteit.

Lees meerLaatste Nieuws

TASTY TREATS VAN POMPOEN OM DEZE HALLOWEEN TE MAKEN

Gaan trick or treat'en zoals andere jaren mag dan wel niet hetzelfde zijn, je kan het wel in je eigen living en met je eigen gezin griezelig...

Lees meer

AAN WELKE NORMEN MOET JOUW HUURWONING VOLDOEN?

In Vlaanderen zijn vorig jaar meer dan 4000 woningen ongeschikt en/of onbewoonbaar verklaard, blijkt uit gegevens van het agentschap Wonen-Vlaanderen....

Lees meer
Walls gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten Verder gaan