Walls Vastgoedmakelaars slaat brug over Schelde


Sinds kort heeft Walls Vastgoedmakelaars een primeur. Door samen te gaan met Linkeroever Woningbureau, opent uw Antwerpse stadsmakelaar een nieuw kantoor aan de overkant van de Schelde. Hiermee brengen we 't Stad en Linkeroever nog dichter bij elkaar voor kopers, verkopers, huurders en verhuurders.

 

Linkeroever

Door samen te gaan met Linkeroever Woningbureau, is Walls Vastgoedmakelaars het eerste vastgoedkantoor dat de twee oevers van 't Stad met elkaar verbindt. Volgens onze gedelegeerd bestuurder Yves Heylen is het een krachtige samenwerking: “Het nieuwe Linkeroever & Waasland-kantoor bundelt meer dan 50 jaar lokale ervaring in het stadsdeel, met de marketingexpertise en uitgebreide klantenportefeuille van Walls Vastgoedmakelaars.” Dat geeft veel perspectief, stelt collega Sebastian Rubin. “We combineren de sterktes van beide kantoren, en vormen zo een stevige basis voor een succesverhaal.” Erik De Loose, de drijvende kracht achter Linkeroever Woningbureau, zal vanaf heden als regioverantwoordelijke het nieuwe kantoor Linkeroever & Waasland aansturen.

 

Parijs, Londen, … Antwerpen

Dat Walls Vastgoedmakelaars de oversteek maakt, is een logische stap. We zien namelijk dat er momenteel veel positieve ontwikkelingen plaatsvinden op Linkeroever. Het masterplan voor Sint-Anneke Plage en de Middenvijver, de mobiliteitsveranderingen rond de Oosterweelverbinding, de opleving van de nieuwe wijk Regatta. Deze stadsbuurt is lang onderbelicht gebleven, maar de stad Antwerpen zet zich hard in om, net zoals in Parijs met de Seine en Londen met de Theems, de linker- en rechteroever even belangrijk te maken. 

 

Grensverleggend

De nieuwe 'brug' over de Schelde is een grensverleggende stap voor de lokale vastgoedsector. Walls Vastgoedmakelaars, al vijftien jaar actief in het hart van Antwerpen, bundelt namelijk het residentiële en commerciële aanbod op beide oevers in één portefeuille. Zo kan u als koper, verkoper, huurder of verhuurder eindelijk vlot en zorgeloos de overkant van het water bereiken. Laatste Nieuws

VERKOOP JOUW EIGENDOM MET MEET & BID

Walls Vastgoedmakelaars introduceert het uniek verkoopconcept Meet & Bid. Dit innovatief concept werd door ons ontwikkeld speciaal voor panden die...

Lees meer

NA SUCCESVOLLE VERKOOP EERSTE FASE VAN PROSPER PARK, START VERKOOP FASE 2

Na een succesvolle verkoop van Prosper park fase 1, is vanaf donderdag 24 maart de verkoop van fase 2 gestart!
Het aanbod bestaat uit 10 appartementen...

Lees meer