Na succesvolle verkoop eerste fase van Prosper Park, start verkoop fase 2


Na een succesvolle verkoop van Prosper park fase 1, is vanaf donderdag 24 maart de verkoop van fase 2 gestart!
Het aanbod bestaat uit 10 appartementen met 2 of 3 slaapkamers.

 

 

 

Welkom in Prosper Park, een oase van rust midden in een bruisende omgeving.

Op zoek naar een combinatie van natuur en een bruisende gemeente? Wil je een aantrekkelijke, moderne woning voor jezelf, je gezin, of een interessante investering in een gezellige buurt voor jong en oud? Dan ben je van harte welkom in Prosper Park, een fantastisch nieuwbouwproject in het centrum van het prachtige Beveren. Met in deze fase 10 appartementen met 2 of 3 slaapkamers belooft Prosper Park een levendige ontmoetingsplek te worden. Alle appartementen beschikken over een ruim terras of een ruime tuin, zijn uitgerust met zonnepanelen, vloerverwarming en worden, met inspraak van de koper volledig afgewerkt. Bovendien is er de mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats (al dan niet met berging) is er een gemeenschappelijke fietsen- en vuilberging aanwezig en beschikt elk appartement over een privé kelderberging (reeds inbegrepen in de prijs).

Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW!

Bekijk het aanbod van de 2de fase

 

Heel wat extra's

Zonnepanelen
Uit respect voor de volledig groene omgeving, trekt Prosper Park overtuigd de kaart van duurzame energie. Alle appartementen worden voorzien van zonnepanelen met een individuele omvormer, volledig in lijn met de bepalingen van de EPB-studie. Dankzij deze intelligente energie-systemen en het gebruik van groene stroom boet je niets in aan kwaliteit, en wordt de kost van een energiefactuur gevoelig lager.

Bringme box
Ter hoogte van de inrit wordt een Bringme Box installatie geplaatst. Deze Bringme Box zal met zijn tijdloos ontwerp een eyecatcher zijn bij het binnenkomen op de site. De box bestaat uit slimme brievenbussen en gemeenschappelijke pakketvakken die niet alleen bestellingen kunnen ontvangen, maar waar ook pakketjes automatisch verzonden en geretourneerd kunnen worden.

 

Wonen in het groene Beveren

De rust van een groene wijk, maar wel met alle voordelen van een bruisende en vlot bereikbare locatie: Prosper Park biedt het allemaal! 
Dit nieuwbouwproject bevindt zich dicht bij het levendige centrum van Beveren, met onder meer horecazaken op de Grote Markt, gezellige buurtwinkels en het winkeldorp de Warande. Ideaal voor een gezellig dagje uit in je eigen buurt. 

 

Succesvolle verkoop eerste fase

De eerste fase van het project is al voor 70% verkocht, er zijn dus nog maar enkele appartementen beschikbaar!

 

Ben je eerder op zoek naar een appartement met 1 slaapkamer? Dan zit je hier goed! We hebben namelijk nog een aantal appartementen beschikbaar. 

Bekijk ze hier

 

Maak een afspraak op ons verkoopkantoor

Contacteer ons nu voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak in ons verkoopkantoor waarbij we het project met veel plezier verder toelichten!

Yzerhand 2 | 9120 Beveren
Te bezoeken op afspraak 
03 233.33.00 | info@walls.be

Bekijk hier Prosper Park fase 2

Laatste Nieuws

WALLS IN HUIS GEMAAKT

Ben jij fan van het tv-programma "Huis Gemaakt"? Super! Binnenkort kan je volgen hoe één van onze panden volledig gerenoveerd...

Lees meer

RENOVATIEVERPLICHTING VANAF 2023

Vanaf 1 januari 2023 geldt er de renovatieverplichting. Maar wat is dit juist en wat houdt het allemaal in?

Lees meer