gebouw voor gemengd gebruik te koop

€ 425.000
9
2
ja
Ja
Statige handelswoning met 9 slaapkamers en buitenruimte

Locatie
Gelegen op een ideale handelslocatie, tevens nabij winkels, scholen en openbaar vervoer. Dit geeft dan ook een top Mobi-score van maar liefst 9,6/10!

Beschrijving
In deze statige herenwoning werd jarenlang een apotheek uitgebaat. Restanten ervan zijn nog te zien wanneer je het pand betreedt. Een nieuwe zelfstandige activiteit is hier dan ook vlot terug opgestart. Deze woning, gebouwd in Louis-Philippestijl, heeft ook historische waarde, getuige hiervan zijn bescherming als vastgesteld bouwkundig erfgoed. Aan de achterkant en op de andere verdiepingen van de woning vinden we het woongedeelte terug met op het gelijkvloers een ruime leefruimte met aansluitende semi-open keuken (uitgerust met voldoende kastruimte, kookvuur, dubbele spoelbak en afwasmachine). Aansluitend bevindt zich de buitenruimte die zorgt voor de nodige rust. De tussenverdieping beschikt over een slaapkamer met en suite badkamer (uitgerust met douche in bad en wastafel). De 1ste verdieping bestaat uit 2 slaapkamers die elk over een plafondhoogte beschikken van maar liefst 3,9m. Hier bevindt zich tevens een ruimte met handige opbergruimte. De 2de verdieping bevat een badkamer (uitgerust met dubbele wastafel en douche) en 3 slaapkamers. De 3de verdieping herbergt 3 te renoveren slaapkamers en een berging. Een ruime kelder is tevens ter beschikking!

Verplichte vermeldingen
EPC: 650 kWh/m²
P-score: B
G-score: B
Stedenbouwkundige inlichtingen: Vg, Gvv, Vkr, Wg, Gmo
Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023.
Afbeelding

Gianni De Keersmaeker

Erkend Vastgoedmakelaar

BIV 513.754

0472 81.21.55

gianni@walls.be

Detailinformatie

Details

Oppervlakteca. 325 m²
Slaapkamers 9
Badkamers 2
Grond oppervlakteca. 160 m²
Beschikbaarheid vanaf akte
Beschikbaar vanaf 31/01/2023
Keuken Ja
Referentie nr. GDK22GDK

Informatieplicht

Kadastraal inkomen€ 3225 ,-
Stedenbouwkundige vergunningen Ja
Bestemming (grond) woongebied
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke uitspraken Nee
Voorkooprecht Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Overstromingsgebied Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
EPC 650 kWh/m²
EPC code In aanvraag
Bekijk de kaart
U dient een correct adres in te geven.

Vraag een bezoek aan