kantoorgebouw te koop

prijs op aanvraag
1

Privé-Kliniek

 

Locatie

Het gebouw is ideaal gelegen tussen de prachtige wijk ‘Pulhof’, de bekende ‘Fruithoflaan’ en de groene omgeving ‘De Veldekens’ en het ‘Brilschanspark’. Supermarkten, winkels en scholen zijn allemaal op slechts een boogscheut verwijderd.

In de buurt vind je verschillende ziekenhuizen zoals ZNA Middelheim, GZA ziekenhuis campus Sint-Augustinus en het universitair ziekenhuis van Antwerpen.

De kliniek kan je gemakkelijk bereiken met de tram, bus of fiets.

Dankzij de Binnensingel of de Antwerpse Ring geraak je in no-time in de randgemeenten en in het ziekenhuis. Of ben je liever met het vliegtuig? Daar ben je op enkele minuten vandaan.

 

Beschrijving

Het gebouw werd in 1975 opgericht en werd in 2013 grondig verbouwd en heringericht als een privékliniek. Door de jaren heen werden steeds de nodige werken uitgevoerd om zowel het gebouw als de huidige inrichting te moderniseren en te optimaliseren.

De kliniek bestaat uit:

Gelijkvloers: De Praktijk bestaande uit: Receptie+ wachtruimte(+/- 6x10m), backoffice, 2 dokterscabinetten (+/- 6x4m en 6x5m), 1 kleine behandelruimte(+/- 6x2.5m), Kantoor management(+/- 2x4m), Berging, Sanitair, Centrale ontvagstruimte, 4 behandelruimte (kleinste = 5x2,5m/ grootste = 5x3,5m) en een Fotostudio

Verdieping 1 – Operatieverdieping bestaande uit: Pre-anesthesieruimte, centale ruimte, grote operatiezaal, kleinere operatiezaal, recovery met 3 bedden, wasunit, sterilisatie-unit, berging/voorraad, keukentje met kleedruimte en sanitair (douche + wc)

Verdieping 2 - Guesthouse bestaande uit: centrale ruimte met desk voor patiënt coördinator, 7 patiëntenkamers (2 dubbele met badkamer, 2 single met badkamer, 3 single met shared badkamer), badkamer voor gemeenschappelijk gebruik, kamer voor residente, apart toilet, keuken en een eet- en woonkamer.

Op de kelderverdieping zijn er verscheidene bergruimtes, waskamers aanwezig en de mogelijkheid om 6-tal wagens te parkeren.


Verplichte vermeldingen

Stedenbouwkundige gegevens in aanvraag

Afbeelding

Patrick Schurmans

Erkend Vastgoedmakelaar | Schatter-expert

BIV 507.872

0478 90.56.98

patrick@walls.be

Detailinformatie

Details

Oppervlakteca. 1000 m²
Elektrische keuring ja, conform
Grond oppervlakteca. 433 m²
Beschikbaarheid af te spreken met eigenaar
Beschikbaar vanaf 06/12/2022
Lift Ja
Referentie nr. PSNC22PSNC

Informatieplicht

Kadastraal inkomen€ 10723 ,-
Stedenbouwkundige vergunningen Nee
Bestemming (grond) woongebied
Bestemming (gebouw) kantoren - prestige
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke uitspraken Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
EPC In aanvraag
EPC code In aanvraag
Bekijk de kaart
U dient een correct adres in te geven.

Vraag een bezoek aan