appartement te koop

€ 285.000
2
1
ja
Ja
Gelijkvloers appartement voor jong & oud! 


Locatie


Gelegen nabij de Demer op loopafstand van het station en het gezellige centrum van Aarschot in een rustige straat met gelijkaardige appartementencomplexen. Het gebouw waarvan het deel uitmaakt is eerder klein en vooral verzorgd; het is geen mastodont. 


Beschrijving

Over het grondplan van dit leuke gelijkvloerse appartement werd goed gedacht, dat merk je aan het plan an sich en aan de bijzonder handige indeling. Het komt in aanmerking voor alle doelgroepen - dit zowel wat leeftijd als wat inkomen betreft. Het beschikt over veel daglicht o.a. dankzij de opengetrokken voorgevel en de grote glaspartijen in de achtergevel. 

De luciditeit van het ontwerp kondigt zich aan van op de straat. Je hebt eerst de voortuinstrook die weinig onderhoud vraagt met in haar verlengde - aan de zuidwestkant van het gebouw - het bovenliggende terrasvlak dat voor schaduw zorgt bij stralende zon. Je kan er wat potterie en een tafeltje kwijt waardoor je tijdens je drankje verbonden blijft met de mensen die je omgeven. Een babbeltje, een aperitiefje...het creëert gezelligheid. Bekijk ook de externe praktische berging waarin zowel een kinderwagen, een step, een fiets maar ook een rollator past. 

De zonnige woonkamer - op onderhoudsvriendelijke lichkleurige keramische tegel - bevat tevens de open keuken die geriefelijk is en over toestellen zoals koelkast, oven, spoelbak, kookplaat en dampkap beschikt. Het geheel is netjes, de toestellen functioneren zoals het hoort en werd praktisch samengesteld. Het aanrecht is voldoende ruim om lekker te kunnen koken. 

Links - geschrankt met de keuken - bevindt zich de inkomhal met ruime vestiaire die je betreedt via de voordeur van het appartement.

Dit sas verschaft ook toegang tot het achterliggende gedeelte van het appartement waarin de ontwerper een nachthal, twee slaapvertrekken, een separaat toilet en extra berging, alsook een badkamer met lavabo in badkamermeubel en stortbad voorzag. De slaapkamers beschikken elk over voldoende oppervlakte om volwaardig in te richten waarvan één met enkel bed en één met dubbel bed. 
Vanuit de grote slaapkamer kom je in de achtergelegen tuin die noordoost gericht is. Deze tuin werd onderhoudsvriendelijk aangelegd met gazon en jonge boompjes. Bovendien is hij volledig veilig omheind. 

De aankleding van het appartement gebeurde eerder in bescheidenheid; waarbij de bedenking dat bescheidenheid een "effect" is waarvan anderen gewoonlijk de coupons knippen... dus ook als opbrengsteigendom komt dit vastgoed in aanmerking... 

Bijkomend is in deze koop begrepen: een ruime overdekte gargestaanplaats met extra berging in de kelderverdieping die je bereikt met de lift. 
Daar de focus heden op energiezuinig wonen ligt, wordt benadrukt dat het EPC over een goede score van 137 kWh/(m² jaar)(label B) beschikt


Bezoeken op afspraak: zaterdag 28 mei e.k. 


Bijzonderheden

  • goede mobiliteit vanuit een rustige straat
  • gelegen in een verzorgd klein complex
  • logische layout van het grondplan
  • Zeer veel lichtinval
  • Blanco EK

  • EPC score: 137 kWh/(m² jaar)

  • Lage gemeenschappelijke kosten: ca €95/maand

  • relatief jonge constructie: bouwjaar: 2009

  • Per direct beschikbaar


  Verplichte vermeldingen


  - Epc: 137 kWh/m²

  - Stedenbouwkundige inlichtingen: in aanvraag

  Afbeelding

  Anja Van der heyden

  Erkend Vastgoedmakelaar | Schatter-expert

  BIV 207.523

  anja@walls.be

  Detailinformatie

  Details

  Oppervlakteca. 73 m²
  Slaapkamers 2
  Badkamers 1
  Verdieping glv
  Elektrische keuring ja, conform
  Grond oppervlakteca. 2172 m²
  Terras oppervlakteca. 20 m²
  Oriëntatie voorgevel zuidwesten
  Beschikbaarheid vanaf akte
  Keuken Ja
  Terras Ja
  Parkings (binnen) Ja, 1
  Lift Ja
  Referentie nr. AVDH22AVDH
  Lasten per maand€ 95

  Informatieplicht

  Kadastraal inkomen€ 1034 ,-
  Stedenbouwkundige vergunningen Ja
  Bestemming (grond) woongebied
  Dagvaardingen Nee
  Rechterlijke uitspraken Nee
  Voorkooprecht Ja
  Verkavelingsvergunning Nee
  Overstromingsgebied Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
  EPC 137 kWh/m²
  EPC code 20220515-0002604062-RES.1
  Bekijk de kaart
  U dient een correct adres in te geven.

  Vraag een bezoek aan