appartement te koop

Dit pand is onderdeel van 105 Haantjeslei.

Markgrave wijk, de ideale locatie in het centrum en in het groen!LiggingHet vernieuwde appartement is gelegen rond het Provenciaal Groendomein Hof van Leysen, het is een ideaal plekje groen in de wijk Markgrave! 


Bewoners van deze buurt kunnen genieten van het Hof van Leysen, een stukje rust en natuur in het centrum. Verder is de centrale ligging ideaal voor een bezoekje aan de winkel of wandeling richting het centrum! Kortom het beste van beide werelden: groen en het centurm vlakbij! 

 
Beschrijving


Het gebouw bestaat uit 8 appartementen en is voozien van alle luxe. Elke appartement heeft een private buitenruimte en binnen in het appartement is ook aan alles gedacht, van een volledig geïnstalleerde keuken tot een ventillatiesysteem! Kortom de appartementen zijn volledig instapklaar.

De woonst geniet van hoge plafonds, gietvloeren en grote ramen en is deels gemeubeld. Rustig gelegen met veel lichtinval. 
Ruime leefruimte met hypermoderne open keuken met eiland. Bergruimte. 2 ruime slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche en lavabomeubel. Apart toilet.

Er is de mogelijkheid om een staanplaats mee bij aan te kopen. Privatieve kelderberging inbegrepen en gemeenschappelijke fietsenberging.
Extra troeven   • Kleinschalig en eigentijds   • Energiezuinig   • Terras    • Kwaliteitsvolle afwerkingStedenbouwkundige informatie in aanvraag.
Kortom het ideale appartement met groen en centrum nabij! 
Afbeelding

Wout Jacobs

Gedelegeerd Bestuurder | Erkend Vastgoedmakelaar

BIV 508.642

03 233.33.00

wout@walls.be

Detailinformatie

Details

Oppervlakteca. 85.2 m²
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Verdieping 1
Verdiepingen 4
Elektrische keuring ja, conform
Terras oppervlakteca. 6 m²
Beschikbaarheid vanaf akte
Keuken Ja
Terras Ja
Lift Ja
Referentie nr. WJ22WJ

Informatieplicht

Stedenbouwkundige vergunningen Nee
Bestemming (grond) woongebied
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke uitspraken Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
E-peil 63 kWh/m²
EPC code 2017030619
Bekijk de kaart
U dient een correct adres in te geven.

Vraag een bezoek aan