gelijkvloerse verd. + tuin te koop

Prachtig gerenoveerd gelijkvloers appartement op een zeer centrale locatie nabij het Zuid, met een prima bereikbaarheid. Door de heraanleg van de Troonplaats en constante ontwikkeling in de directe omgeving heeft deze buurt de laatste jaren een enorme boost gekregen en is deze zeker te beschouwen als één van de nieuwe residentiële hotspots in de stad.
De leefruimte is voorzien van een mooie witte planchervloer, die volledig doorloopt tot in de aansluitende keuken en de slaapkamer. De open keuken werd mooi en onderhoudsvriendelijk afgewerkt met zwarte moderne tegeltjes. Alle nodige toestellen zijn hier reeds aanwezig: kookvuur, klassieke oven, microgolfoven, ijskast met vriesvak en vaatwasser.
De slaapkamer met dubbel bed en dressing bevindt zich achteraan en kijkt uit op het rustige binnenkoertje. Aan de straatzijde is er een 2e kamer, deze is momenteel apart verhuurd als kantoor. Ideaal voor iemand die van thuis wil werken of een zelfstandig beroep uitoefent. Hier hoort ook nog een toilet en een bergruimte bij. De kamer kan ook als 2e slaapkamer fungeren als u deze bij de rest van het appartement voegt. Verder is er een prachtige badkamer, die volledig werd bekleed met bruinzwarte mozaïekjes. Een natuurstenen lavabo en een grote inloopdouche maken het plaatje af. Een toilet is apart voorzien. Alle verbruik met eigen meters. De aanwezige meubels en verlichting kunnen overgenomen worden.
Afbeelding

Anja Van der heyden

Erkend Vastgoedmakelaar

BIV 207.523

anja@walls.be

Detailinformatie

Details

Oppervlakteca. 85 m²
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Terras oppervlakteca. 40 m²
Beschikbaarheid vanaf akte
Referentie nr. CH22AVDH

Informatieplicht

Stedenbouwkundige vergunningen Ja
Bestemming (grond) woongebied
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke uitspraken Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
EPC 463 kWh/m²
EPC code In aanvraag
Bekijk de kaart
U dient een correct adres in te geven.

Vraag een bezoek aan