appartement te koop

Dit pand is onderdeel van Quebec Residence.

Welkom in Québec Residence, uw nieuwe thuis of lonende belegging op een heerlijke locatie!

 

De Québec Residence is het allerlaatste puzzelstuk van het prestigieuze project Cadix, een mooi samenspel van enkele staaltjes knappe architectuur.

Met een ligging op de kruising van het befaamde Eilandje en de maritieme Cadixwijk kunnen we hier werkelijk van een droomlocatie spreken. Alle courante diensten zijn op wandelafstand te vinden, openbaar vervoer stopt voor de deur en grote invalswegen zijn binnen handbereik te vinden.

Ook van sport en ontspanning is dit een droomlocatie, groen kan je volop opdoen aan het naastgelegen Schengenplein, het

Belvédère park of in Park Spoor Noord. Heerlijke horeca, cultuurhuizen en verfijnde winkels in de omgeving maken deze locatie af.  

Het project bestaat uit een grote verscheidenheid van 30  uiterst energiezuinige appartementen, voorzien van één of twee slaapkamers, telkens met hun eigen indeling, kenmerken en uitzichten.

Bovendien kunnen bewoners genieten van een prachtige gemeenschappelijke binnentuin, een gemeenschappelijk terras en wintertuin, fietsen en vuilberging, is er de mogelijkheid tot het aankopen van een inpandige autostaanplaats en worden de appartementen volledig afgewerkt (inclusief schilderwerken) verkocht.

 

Het appartement bestaat uit een ruime leefruimte met open, volledig ingerichte keuken, berging, separaat toilet en slaapkamer met aansluitende badkamer.

Dit appartement kan genieten van het gemeenschappelijke terras gelegen op dezelfde verdieping met een aansluitende wintertuin.

 

Verkoop onder het stelsel van registratierechten voor wat betreft het grondaandeel, BTW voor wat betreft de constructie.

Contacteer geheel vrijblijvend ons kantoor voor meer informatie of een bezoek ter plaatse en ontdek zo de verschillende mogelijkheden.

Afbeelding

Wout Jacobs

Gedelegeerd Bestuurder | Erkend Vastgoedmakelaar

BIV 508.642

03 233.33.00

wout@walls.be

Video

Detailinformatie

Details

Oppervlakteca. 73.53 m²
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Verdieping 5
Verdiepingen 6
Elektrische keuring ja, conform
Beschikbaarheid vanaf akte
Lift Ja
Referentie nr. 5.2

Informatieplicht

Stedenbouwkundige vergunningen Ja
Bestemming (grond) woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke uitspraken Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
E-peil In aanvraag
EPC code In aanvraag
Bekijk de kaart
U dient een correct adres in te geven.

Vraag een bezoek aan