appartement te koop

€ 465.000
3
1
1
Ja

Classy appartement met uniek zicht op het Boekenbergpark


Locatie

Wat de omgeving betreft, behoort deze stek tot één van de meest gegeerde plekjes van Deurne - Zuid. Het is dan ook heerlijk wandelen in nabije parken zoals het charismatische Boekenbergpark - een mini-bos met ecologische zwemvijver -,  het romantische Te Boelaerpark met zijn ruime grasvelden, cederbomen en het hypermoderne kinderspeelfontein. Bovendien ligt het Provinciaal Groendomein Rivierenhof met rozentuin, minigolf, kinderboerderij en concertarena op een boogscheut hier vandaan. Ook handel, horeca, verschillende dokterspraktijken en openbaar vervoer vind je in de onmiddellijke omgeving.


Beschrijving

Het gebouw waarin dit appartement zich bevindt, dateert van 1964. Tijdens deze bouwperiode krijgt architectuur - dankzij de invloeden van Bauhaus - extra aandacht voor ruimtelijkheid, vorm, stijl en licht.  Opvallend is ook dat de volledige constructie zeer degelijk is. In de imposante verzorgde gelijkvloerse inkomhal op groen marmer met achterliggende draaitrap en lift zit je volop in de sixties. Ook de separate volwaardige grote inpandige garage  en dito kelderberging vind je op dit gelijkvloerse niveau. 

Het appartement zélf werd in 2018 aan een totaalrenovatie onderworpen. Onderandere de elektriciteitsinstallatie, loodgieterij, sanitair en keuken werden efficiënt en smaakvol vernieuwd. Het bestaande duurzame parket kreeg een professionele schuurbeurt en wordt op regelmatige basis vakkundig geölied. Hier krijg je het verlangen om blootvoets het zachte parket te strelen. 

Het grondplan van dit appartement is opvallend vernuftig. De woonfunctie op deze tweede verdieping ontplooit zich vanuit de centrale inkomhal. Ze scheidt bureel met terras van de woonruimte dankzij grote glaspartijen waardoor transparantie en subtiel helder licht overheersend werken. De uitgestrekte woonoppervlakte van het appartement is comfortabel overzichtelijk en respecteert de privacy van élke ruimte an sich. Er valt geen overtolligheid te bespeuren waardoor dit appartement mooi is in zijn eenvoud, maar oh!... zo chique. De woonkamer en volledig geëquipeerde keuken - met in haar verlengde een zeer gestructureerde knappe berging - liggen aan de straatzijde. Je kijkt uit op het Boekenbergpark waardoor de natuur onlosmakelijk verbonden is met het interne beleven. Achteraan drie slaapkamers. Tussenin en eerder discreet ingeplant: nachthal, badkamer en afgezonderd toilet. 


Belangrijkste troeven

- bijzonder comfortabel uniek appartement 
- de ruimtelijkheid van het geheel
- volledig vernieuwd 
- hoge afwerkingsgraad
- alle keukentoestellen zijn "Miele"
- geen inkijk
- volwaardige inpandige garage en grote kelderberging zitten in de prijs begrepen
- aanwezigheid van lift
- goede EPC score
- de uitzonderlijke locatie
- lage maandelijkse gemeenschappelijke onkostenVerplichte vermeldingen

EPC: 145 kWh/h/m²
Stedenbouw in aanvraag

Afbeelding

Anja Van der heyden

Erkend Vastgoedmakelaar

BIV 207.523

0472 28.02.46

anja@walls.be

Video

Detailinformatie

Details

Opp.ca. 198.6 m²
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Verdieping 2
Verdiepingen 4
Elektrische keuring ja, conform
Grond opp.ca. 198.6 m²
Bebouwde opp.ca. 199 m²
Terras opp.ca. 6 m²
Oriëntatie voorgevel zuidwesten
Beschikbaarheid in onderling overleg
Keuken Ja
Terras Ja
Garages Ja, 1
Lift Ja
Referentie nr. AVDH21AVDH
Onroerende voorheffing€ 1092

Informatieplicht

Kadastraal inkomen€ 1358 ,-
Stedenbouwkundige vergunningen Ja
Bestemming (grond) woongebied
Bestemming (gebouw) privé - eengezins
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke uitspraken Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
EPC 145 kWh/m²
EPC code 20160112-0001825340-1
Bekijk de kaart
U dient een correct adres in te geven.

Vraag een bezoek aan