appartement te koop

Grandeur in het hartje van Antwerpen


Locatie

Wens je graag te wonen in de gezellige drukte van de Stad, te winkelen in de bekende winkelstraten om de hoek (Wilde zee, Meir, …), gezellig iets gaan eten en/of drinken of gewoon thuis ontspannen in de ruime en lichte living? Dan kunnen we je dit appartement, gelegen in het centrum van Antwerpen warm aanbevelen.


Beschrijving

Het duplex appartement op het gelijkvloers en de eerste verdieping wordt verkocht. Het is momenteel opgesplitst in één riant appartement met 2 slaapkamers en 2 studio's met telkens 1 slaapruimte. Via de gemeenschappelijke doorgang, bereikt men de majestueuze inkomhal van het appartement. Er is een enorme overloop met daarachter een royale, lichtrijke woonkamer met een adembenemend plafond dat volledig werd gerestaureerd naar de oorspronkelijke staat.

De volledig uitgeruste keuken mét handige berging biedt alle mogelijke comfort. Verder vinden we op deze verdieping een gastentoilet, een grote slaapkamer met ensuite badkamer en het terras dat uitgeeft op de binnentuin. Boven de keuken ligt nog een grote slaapkamer met dressing en kleine badkamer.

Beneden zijn nog 2 grote studio's met leefruimte, slaapkamer, badkamer en keuken die ook bij het geheel horen. Ideaal voor gezinnen met oudere kinderen die op deze manier "op kot' kunnen gaan of voor mensen die een deel wensen te verhuren. Het pand heeft een waaier aan originele sierelementen die door de eigenaar met vakkunde en liefde terug in hun oorspronkelijke staat zijn hersteld.  Om je comfort te vervolledigen bestaat er de mogelijkheid tot het huren van een staanplaats in het gebouw.


Belangrijkste troeven:

  • Autenthieke elementen
  • Zeer hoge plafond hoogte
  • Zuid georiënteerd terras
  • Zeer centrale ligging
  • Mogelijkheid tot het huren van een staanplaats in het gebouw
  • Interessant voor mensen met kot gaande kinderen


Verplichte vermeldingen:

Epc: 310 kWh/m²
Vg - Wg - Gvkr - Gvv

Afbeelding

Christophe De Laet

Vastgoedadviseur

0472 03.60.65

christophe@walls.be

Detailinformatie

Details

Opp.ca. 347 m²
Slaapkamers 4
Badkamers 4
Verdiepingen 2
Terras opp.ca. 18 m²
Beschikbaarheid vanaf akte
Referentie nr. CDL21CDL

Informatieplicht

Stedenbouwkundige vergunningen Nee
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke uitspraken Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
EPC 310 kWh/m²
EPC code 20110929-0000931144-00000001-4
Bekijk de kaart
U dient een correct adres in te geven.

Vraag een bezoek aan