RENTMEESTERSCHAP EN PRIVATIEF VASTGOEDBEHEER

Niets is zo fijn als een betrouwbare partner die álle zaken rond uw vastgoedinvestering beheert. Wil u ook gewoon genieten van een aangenaam rendement, zonder u bezig te houden met alle verplichtingen? Wij geven u groot gelijk, en maken het mogelijk.
 

Genieten van een aangenaam rendement, zonder u bezig te houden met alle verplichtingen? Wij maken het mogelijk!


Contacteer ons voor meer informatie

Bel ons Mail ons

U kan op ons vertrouwen!

Alle administratie

De huurwetgeving in België is uitgebreid. Héél uitgebreid. Voldoet uw eigendom aan de huisvestingsnormen voor verhuur? Zijn alle verplichte certificaten en attesten aanwezig? Is een regularisatievergunning nodig? Bij ons hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wij regelen alles.

Persoonlijk advies

Het optimale rendement uit uw vastgoedinvestering halen, is ons gezamenlijke doel. Kan uw pand profijt hebben van een modernisering? Kan een pand gesplitst worden in meerdere appartementen? Ons persoonlijke advies baseren we op de behoeften van de markt.

Onderhoud en herstellingen

Als verhuurder bent u verantwoordelijk voor al het groot onderhoud en de slijtageherstellingen. Daar kruipt behoorlijk wat tijd in als u meerdere eigendommen bezit, en tijd is kostbaar. Gelukkig kan u de planning van de werken ook aan ons toevertrouwen.

Financiële partner

U heeft elke maand recht op huurgeld. Vanzelfsprekend. Maar het vergt vaak veel tijd en energie om alles ook op tijd te krijgen. Tijd en energie die u liever aan iets anders besteedt. Laat ons team daarom de huurinkomsten opvolgen, dan kan u genieten van de opbrengst.

Vul het contactformulier in

Vernieuwen
Walls gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan